Pod_huren

Luxe kamperen in de Camping Pod

De Camping Pod is een van oorsprong Engels concept, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen en deuren met dubbel glas. Overnachten in een Camping Pod is een unieke vorm van kamperen. Je slaapt in een eenvoudig maar comfortabel hutje wat voorzien is van:

  • twee losse bedden inclusief beddengoed

  • een tafel met bankjes,

  • verlichting,

  • koelkastje,

  • basic servies

  • bbq

De camping Pod is geschikt voor een kort verblijf voor de rondtrekkende wandelaar of fietser, maar zeker ook voor een langer verblijf.

En als je dan ´s ochtends ontwaakt en staand op je terras geniet van het uitzicht op de bergen en het riviertje, dan ben je even helemaal één met de natuur!

Onze Camping Pod staat op het terrein van Camping Le Creux en voor het sanitair maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Camping Le Creux Camping Pod fietsen Vogezen

De Camping Pod is geschikt voor twee personen en wordt verhuurd inclusief beddengoed, handdoeken en ontbijt. Het ontbijt wordt verzorgd in La Salle du Creux en u heeft daar ’s avonds, op reservering, ook de mogelijkheid om aan te schuiven voor het diner (table d’hôtes).

Huurprijzen van de Camping Pod vindt u op onze pagina Tarieven.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de Camping Pod.

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse / Frankrijk

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

© 2014-2023 Mini-camping Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin