Pod_huren

Luxe kamperen in de Camping Pod

De Camping Pod is een van oorsprong Engels concept, geheel opgetrokken uit hout en voorzien van ramen en deuren met dubbel glas. Overnachten in een Camping Pod is een unieke vorm van kamperen, wel kamperen maar dan zonder tent. Want je slaapt in een eenvoudig maar comfortabel hutje wat voorzien is van twee losse bedden, een tafeltje met bankjes, verlichting en een koelkastje. Back to basic dus maar wel een basis waarmee je je lekker voelt.

En als je dan ´s ochtends ontwaakt en staand op je terrasje geniet van het uitzicht op de bergen en het riviertje, dan ben je even helemaal één met de natuur!

Onze Camping Pod staat op het terrein van Camping Le Creux en voor het sanitair maakt u gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Verblijven in de Camping Pod  is geschikt voor zowel een kort verblijf als een langere vakantie, het voelt namelijk als kamperen maar dan wat comfortabeler!

En het grote voordeel: u hoeft geen tent op te zetten!

De Camping Pod is geschikt voor twee personen en wordt verhuurd inclusief beddengoed, handdoeken en ontbijt. Het ontbijt wordt verzorgd in La Salle du Creux en u heeft daar ’s avonds, op reservering, ook de mogelijkheid om aan te schuiven voor het diner (table d’hôtes).

Huurprijzen van de Camping Pod vindt u op onze pagina Tarieven.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de Camping Pod.

Caravan huren

Ook dat kan bij ons! Onze volledig ingerichte Dethleffs caravan is geschikt voor twee personen en staat op een mooi, rustig plekje op ons terrein. Er zit een vast tweepersoons bed in en een vast zitje. Er kan buiten gekookt worden onder de luifel waar ook een paar heerlijke stoelen staan om lekker te luieren. U dient zelf voor beddengoed en keukenlinnen te zorgen. Wilt u dit door ons verzorgd hebben, dan is dat in overleg tegen betaling mogelijk.

U kunt volledig zelf-verzorgend verblijven maar natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze diensten, zoals ontbijt en diner, op reservering.

Voor prijzen, kijk even op onze pagina Tarieven.

Contact & adres

Mechteld en Marcel
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse / Frankrijk

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

© 2014-2022 Mini-camping Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin