Mini-camping_Le_Creux

Kamperen bij Nederlanders ten zuiden van de Vogezen!

Onze camping is in 2023 geopend van 15 april tot 29 oktober

Camping Le Creux is niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Personen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom.

Het minimum verblijf op onze camping is 2 nachten.

Camping Le Creux bevindt zich in het dorpje Fresse, in het departement de Haute-Saône (70) in de Franche-Comté, ten zuiden van de Vogezen op zo´n 650 km van Utrecht, zo'n 300 km van Luxemburg, dus ideaal voor een lange of korte vakantie maar ook voor mensen die op doorreis zijn naar Zuid-Frankrijk, Zwitserland of Italië.

U vindt onze camping met een tiental ruime kampeerplekken voor tent, kleine caravan of vouwwagen midden in de natuur, aan een riviertje met rondom zicht op de bergen. Ook zijn er camperplekken beschikbaar. In ons sanitairgebouw vindt u ruime douches, toiletten, afwasgelegenheid, wasmachine en een koelkast voor gebruik door onze campinggasten. Alle campingplekken hebben elektra aansluiting.

Op onze camping vindt u ook een Camping Pod (tweepersoons houten trekkershut). Meer informatie vindt u op Camping Pod huren.

De camping is gevestigd op het terrein van vakantie-accommodatie Gîtes Le Creux, waar wij ook drie vakantie-appartementen (gîtes) en vier gastenkamers (chambres d’hôtes) verhuren (www.giteslecreux.com).

Op loopafstand is in het dorp een kruidenier, waar u 's morgens heerlijk vers brood kunt halen. Indien gewenst bieden wij onze gasten 's morgens een broodservice of verzorgen wij graag uw ontbijt in onze Salle du Creux. Daar vindt u veel informatie over onze omgeving, u kunt er een drankje nemen en op reservering kunt u 's avonds bij ons aanschuiven voor het diner.

Hond

Bij ons is uw hond van harte welkom, wel graag in overleg.

Op ons terrein vindt u ook een fijn zwembad om lekker in af te koelen, waar onze gasten natuurlijk gratis gebruik van kunnen maken. Dus vergeet de zwemspullen niet!

Les Trois Ballons

Deze cyclo-sportivo wordt in 2023 verreden op zaterdag 3 juni. De start is in Ronchamp en de finish op La Planche des Belles Filles, allebei binnen handbereik van Mini-camping Le Creux. Boek tijdig je plekje op onze camping (minimaal 3 nachten).

Tour de France 2023

Op zaterdag 22 juli 2023 start de 20e etappe van de Tour de France in Belfort, op slechts 40 km van Fresse, om te finishen op Le Markstein. Leuk om dat spektakel een keer mee te maken tijdens uw vakantie bij Gîtes / Mini-camping Le Creux!

Bekijk https://www.youtube.com/watch?v=6GOM1TMdJxk voor een goede impressie van onze mini-camping en omgeving.

Contact & adres

Andrej en Sophie
92, Impasse du Tissage
70270 Fresse / Frankrijk

GPS: 47.75843, 6.64876

Meteo France (weerbericht)

Volledige ontspanning

Na 1 zomervakantie (minicamping) en 1 voorjaarsvakantie (gîte) alweer terug in de zomer van 2019. Wij zijn niet van die 'terugkomers', maar voor deze plek maken we graag een uitzondering.
Lees meer …….

Gewoon werelds!!!!

Wij waren hier eind Augustus ,voor de 2e keer. Kan niet anders zeggen dan weer een fantastische vakantie gehad mede door de eigenaren,
die er alles aan doen om het je zo fijn mogelijk te laten hebben.
Lees meer ……

Voor herhaling vatbaar!

Prachtige omgeving en een mooie uitvalsbasis om pittige fietstochten te maken.
Lees meer …….

© 2014-2023 Mini-camping Le Creux

Webdesign: door Andre de Bruin